Lovilec sanj Rubin
  • Lovilec sanj Rubin
  • Lovilec sanj Rubin

Lovilec sanj Rubin

30,00 €
Z davkom

Lovilec sanj z Rubinom za zaščito pred neželenimi energijami

Količina
Unikat

help_outlineVprašaj o izdelku
Lovilec sanj Rubin

Lovilec sanj Rubin

Lovilec sanj z Rubinom za zaščito pred neželenimi energijami

Sprejmem splošni pogoji pravila  

  • Varno naročilo Varno naročilo
  • Brezplačna dostava že pri nakupu nad 15€ Brezplačna dostava že pri nakupu nad 15€
  • Možnost vračila blaga Možnost vračila blaga

Rubin
Barva: rdeča;
Čakre: srčna čakrakorenska čakra;
Horoskopovenraklevškorpijon, strelec;

Rubin je močan srčni kamen, ki odpira in aktivira srčno čakro. Rubin ščiti pred izgubo srčne energije in raztopi čustveni zastoj. Rubin je močan zdravilec, ki zdravi in uravnava čustva, tako da se imetnik bolj čustveno zaveda in mu tako pomaga, da se čustveno povezuje z drugimi. Intenzivna in živahna energija Rubina, spodbuja ljubeča čustva, pomaga pri izražanju ljubezni in lahko olajša stanja strasti in blaženosti.
Rubin nam pomaga, da vidimo pravo naravo ljubezni in razkrivamo božjo ljubezen v vsem vesolju. Rubin pomaga da se odprete brezpogojni ljubezni, pomaga zbirati in razširjati energijo. Pomaga pri odpiranju vrat do duhovnega znanja. Rubin je čudovit kamen za študente, saj spodbuja globoko duševno koncentracijo.
Rubin je zelo koristno orodje, ki ga lahko uporabljate pri zaščiti pred neželenimi energijami, kot so čustveni in psihični vdori. Rubin je tudi kamen izobilja in uspeha v poslu.
Rubin se uporablja tudi za segrevanje okončin, spodbujanju cirkulacije in boju proti okužbam. Koristen je za moško impotenco in žensko neplodnost. Pomaga pri simptomih menopavze in uravnoteženju menstrualnega cikla.

Lovilec sanj
Lovilec sanj
so prvotno ustvarili ameriški Indijanci v 18 stoletju. Običajno so sestavljeni iz majhnega lesenega obroča, prekritega z mrežo, s katerega visijo predmeti, ki imajo sveti pomen, kot so perle in peresa. Pajkova mreža predstavlja zaščito in udobje. Lovilec sanj se uporablja za zaščito ljudi med spanjem, običajno otrok, pred slabimi sanjami in nočnimi morami.
Indijanci verjamejo, da je nočni zrak napolnjen s sanjami, tako dobrimi kot slabimi.
Ko lovilec sanj visi nad posteljo, kjer ga lahko dosežejo jutranji sončni žarki, lovilec sanj privabi v svojo mrežo vse vrste sanj in misli.
Dobre sanje gredo skozi in nežno drsijo navzdol po perju. Slabe sanje pa se ujamejo v njegovo zaščitno mrežo, ki se v jutranji svetlobi uničijo.

Za dobre sanje, naj lovilec sanj opravi svoje.

500003
1 Izdelek

Podatki

kamen, kristal
Rubin
višina
45 cm
horoskop
oven, rak, lev, škorpijon, strelec
čakra
srčna čakra, korenska čakra
premer
14 cm