Rubin

Barva: rdeča;
Čakre: srčna čakrakorenska čakra;
Horoskopovenraklevškorpijon, strelec;

Rubin

Rubin je močan srčni kamen, ki odpira in aktivira srčno čakro. Rubin ščiti pred izgubo srčne energije in raztopi čustveni zastoj. Rubin je močan zdravilec, ki zdravi in uravnava čustva, tako da se imetnik bolj čustveno zaveda in mu tako pomaga, da se čustveno povezuje z drugimi. Intenzivna in živahna energija Rubina, spodbuja ljubeča čustva, pomaga pri izražanju ljubezni in lahko olajša stanja strasti in blaženosti.

Rubin nam pomaga, da vidimo pravo naravo ljubezni in razkrivamo božjo ljubezen v vsem vesolju. Rubin pomaga da se odprete brezpogojni ljubezni, pomaga zbirati in razširjati energijo. Pomaga pri odpiranju vrat do duhovnega znanja. Rubin je čudovit kamen za študente, saj spodbuja globoko duševno koncentracijo.
Rubin je zelo koristno orodje, ki ga lahko uporabljate pri zaščiti pred neželenimi energijami, kot so čustveni in psihični vdori. Rubin je tudi kamen izobilja in uspeha v poslu.
Rubin se uporablja tudi za segrevanje okončin, spodbujanju cirkulacije in boju proti okužbam. Koristen je za moško impotenco in žensko neplodnost. Pomaga pri simptomih menopavze in uravnoteženju menstrualnega cikla.

Poglej vse izdelke v kategoriji Rubin