Tektit

Barva: črna
Čakre: kronska čakra;
Horoskopovenrak , strelec;

Tektit

Tektit je znan po tem, da zvišuje vibracije in krepi avro, zaradi česar je čudovit kamen za tiste, ki delajo na duhovnem napredovanju. Med meditacijo vam lahko Tektit pomaga, da razšiirite zavest izven trenutnih omejitev in tako imate globlji vpogled v trenutno situacijo ali težavo. Tisti, ki imajo težave z negativnimi entitetami lahko uporabljajo Tektit med spanjem pod blazino, da bi jih le-ta odvrnil.
Redno delo s 
Tektitom aktivira in izboljša psihične sposobnosti, saj spodbuja telepatijo, ter pomaga pri lucidnem sanjanju in astralnem potovanju. Tisti, ki ga dosledno uporabljajo med duhovnim delom, lahko začnejo tanjšati tančico med dimenzijami. Tektit ima zdravilno energijo, ki pomaga pri povečevanju vibracij. Tektit lahko ustvari močno energijsko povezavo med najnižjo in najvišjo čakro in tako olajša prost pretok energije skozi vsa subtilna telesa. Delo s Tektitom lahko poveča sposobnost razlikovati med resnico in lažmi, s katerimi se srečujemo v vsakdanjem življenju.
Tektit pomaga izbolšati in pospešiti zdravljenje bolezni in poškodb. 
Tektit, ki je nameščen na čakro tretjega očesa lahko poveča integracijo višjih energij. Edinstvena energija Tektita je takoj opazna tistim, ki so občutljivi na energije kristalov. 
Tektit v mnogih kulturah štejejo med kamne sreče.

Poglej vse izdelke v kategoriji Tektit