Lovilec sanj Hematit
  • Lovilec sanj Hematit
  • Lovilec sanj Hematit

Lovilec sanj Hematit

23,00 €
Z davkom

Lovilec sanj z Hematitom absorbira negativno energijo, krepi našo povezavo z zemljo, zaradi česar se počutimo varno

Količina
Na zalogi ni dovolj izdelkov


help_outlineVprašaj o izdelku
Lovilec sanj Hematit

Lovilec sanj Hematit

Lovilec sanj z Hematitom absorbira negativno energijo, krepi našo povezavo z zemljo, zaradi česar se počutimo varno

Sprejmem splošni pogoji pravila  

Hematit
Barva: srebrno siva;
Čakre: kronska čakra;
Horoskop: ovenvodnar;
Element: zemlja, ogenj;

Hematit pomaga absorbirati negativno energijo v času, ko smo pod stresom in v skrbeh. Je močan kamen zaščite in je super za pomoč, ki jo potrebujemo, da ostanemo prizemljeni v vsaki situaciji.
Hematit nam pomaga pri delu z korensko čakro. Pomaga preoblikovati negativno energijo v bolj pozitivne vibracije.
S pomočjo hematita lažje najdemo lastne edinstvene darove in sprostimo omejitve, ki smo si jih postavili sami.
Hematit pripomore pri vključitvi višje duhovne energije v naš fizični obstoj. Uporabljamo ga tudi, ko potrebujemo ravnovesje ali pa imamo težave s fokusiranjem energije.
Koristen je tudi, ko potrebujemo več samozavesti. Kakor tudi za zaščito pred stresom in elektromagnetnim smogom - EMS. Je močan kamen, ki pomaga razstrupljati in je zelo koristen za jetra in kri.
Krepi našo povezavo z zemljo, zaradi česar se počutimo varno. To nas navdaja z pogumom, močjo, vzdržljivostjo in vitalnostjo. Je kamen za um, saj spodbuja koncentracijo in osredotočenost ter izboljšanje spomina. 
Hematit uravnoveša meridiane v telesu in zagotavlja ravnotežje med eteričnim in fizičnim telesom. Osredotoča se na energije in čustva za ravnovesje med telesom, umom in duhom. Raztaplja negativne energije in preprečuje vpijanje negativne energije drugih. 
Hematit je močan pri podpori, ko se počutimo plahe. Pomaga tudi pri premagovanju odvisnosti (prenajedanje, kajenje...). Hematit obnavlja, krepi in uravnava prekrvavitev, zato je dobra pomoč pri anemiji. Podpira ledvice in obnavlja tkivo. Pospešuje vpijanje železa in nastajanje rdečih krvnih celic. Je tudi dobra pomoč pri krčih v nogah, stanju živčne napetosti, tesnobi, strahu, zaskrbljenosti in nespečnosti. Pomaga tudi pri težavah z hrbtenico ter pri zlomih.

Opozorilo Hematit lahko vsebuje majhen magnetni naboj. V kolikor imate srčni spodbujevalnik , se posvetujte z zdravnikom, preden ga začnete uporabljati!

Lovilec sanj
Lovilec sanj
 so prvotno ustvarili ameriški Indijanci v 18 stoletju. Običajno so sestavljeni iz majhnega lesenega obroča, prekritega z mrežo, s katerega visijo predmeti, ki imajo sveti pomen, kot so perle in peresa. Pajkova mreža predstavlja zaščito in udobje. Lovilec sanj se uporablja za zaščito ljudi med spanjem, običajno otrok, pred slabimi sanjami in nočnimi morami.
Indijanci verjamejo, da je nočni zrak napolnjen s sanjami, tako dobrimi kot slabimi.
Ko lovilec sanj visi nad posteljo, kjer ga lahko dosežejo jutranji sončni žarki, lovilec sanj privabi v svojo mrežo vse vrste sanj in misli.
Dobre sanje gredo skozi in nežno drsijo navzdol po perju. Slabe sanje pa se ujamejo v njegovo zaščitno mrežo, ki se v jutranji svetlobi uničijo.

Za dobre sanje, naj lovilec sanj opravi svoje.

500002

Podatki

kamen, kristal
Hematit
višina
34 cm
horoskop
oven, vodnar
čakra
kronska čakra
premer
10 cm