Obesek za ključe angel rumeni Žad
  • Obesek za ključe angel rumeni Žad
  • Obesek za ključe angel rumeni Žad v darilni embalaži

Obesek za ključe angel rumeni Žad

6,00 €
Z davkom

Spodbuja osredotočenost in koncentracijo

Izberi kombinacijo z embalažo
Količina

help_outlineVprašaj o izdelku
Obesek za ključe angel rumeni Žad

Obesek za ključe angel rumeni Žad

Spodbuja osredotočenost in koncentracijo

Sprejmem splošni pogoji pravila  

  • Varno naročilo Varno naročilo
  • Brezplačna dostava že pri nakupu nad 15€ Brezplačna dostava že pri nakupu nad 15€
  • Možnost vračila blaga Možnost vračila blaga

Žad
Barva: zelena, črna, rdeča, oranžna, rumena, modra, barva sivke, siva, bela, krem;
Čakre: srčna čakra;
Horoskopovenbikdvojčkatehtnica;

Žad je simbol miru in spokojnosti. Pomaga prinašati vedrino v misli in sprošča negativno energijo le teh. Je kamen ravnovesja in zdravljenja, blaži anksioznost in strah, ki temelji na bazi čustev.
Žad vibrira v harmoniji s srčno čakro, odpira jo in ji da energijo ljubezni. Žad spodbuja samouresničitev in nam pomaga, da se prepoznamo kot duhovno bitje. Skoraj tisoč let Žad častijo in uporabljajo za podaljševanje življenja. Verjamejo, da lastniku prinaša dolgo in plodno življenje. Že stoletja je poznan kot kamen sreče in blaginje. Pomaga nam, da lahko mirno sprejemamo svojo okolico in da zaznamo resnico v vseh situacijah. Pomaga se nam spomniti sanj in nam zagotavlja pomoč pri reševanju le teh. Če damo Žad pod blazino, na kateri spimo, lažje prikličemo sanje. Prav tako pomaga prinesti sanje v realnost in omogoča, da postanejo resnične.
Žad je kamen ljubezni. Je idealno darilo za izražanje ljubezni in predanosti med dvema zaljubljencema. Ob uporabi pri ljubljenju je znan kot erotični naboj, ki izboljša spolne zmogljivosti in povečuje plodnost.
Žad pomaga postaviti stvari v pravo luč in tako se lažje osredotočimo na stvari, ki so danes pomembne. Lahko nam je v pomoč pri samozaupanju. Umirja živčni sistem.
Beli ali kremni Žad se uporablja za usmerjanje posameznikove energije in pomaga pri koncentraciji. Beli Žad se že dolgo uporablja za povečanje energije in tako lahko dosežemo najboljše rezultate v danih okoliščinah. Uporablja se tudi pri motnjah pomanjkanja pozornosti. Spodbuja osredotočenost in koncentracijo.

400101
1 Izdelkov

Podatki

kamen, kristal
Žad
horoskop
oven, bik, dvojčka, tehtnica
čakra
srčna čakra
dolžina
9 cm
širina
2,4 cm